a2-01

Industry

Dentistry

Location

Čiovo

Visit

a2dental.hr

involvement

branding porf-01
photo video porf-01
webdesign porf-01

Smješten na Čiovu, u blizini Trogira, A2 Dental je ordinacija dizajnirana po mjeri pacijenta kako bi se osjećao ugodno i sigurno. Pružanje vrhunske usluge, ulaganje u suvremenu tehnologiju i konstantno usavršavanje je temelj poslovanja ovih mladih liječnika. Orijentirani prema dentalnom turizmu, vode se individualiziranom pristupu, privatnosti i ekskluzivnosti, a ne na masovnosti.

U želji da što bolje promoviraju svoju novootvorenu ordinaciju, odlučili su se na izradu nove web stranice. Dizajnirana prema klijentovim željama i potrebama, moderni web je postao osnova online marketinških alata. Na njega se nadovezuje prisutnost na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Na taj način se povećava prepoznatljivost ordinacije, prikupljaju novi klijenti te informiraju korisnici o novostima. Ključni dio marketinga je oglašavanje s kojim se dopire do potencijalnih klijenata u Hrvatskoj i inozemstvu.

Društvene mreže su izvrstan medij za primjenu takvog načina promocije, ali i Google AdWords kojima se najviše targetiraju posjetitelji u Lijepoj našoj. Snimljene fotografije su korištene pri izradi web stranice kao i na društvenim mrežama.

a2 mobile