o nama

Ovo je dio u kojem bismo vam trebali prezentirati komplicirane pojmove i ideje kako bismo vas primamili na kupnju naših usluga. Istina je da, iako posjedujemo potrebno iskustvo i stručnost (digitalni marketing, vizualni dizajn, branding), ono što nas definira iznad našeg seta vještina je zaigran, ali utjecajan, nekonvencionalan pristup poslu i životu.

 Mi ne vjerujemo u prosjek. Prosječan posao, prosječan dogovor, prosječna prodaja ne postoje u našem svijetu. Bavimo se onim u čemu smo najbolji jer smo svjesni da su svaki projekt i svaka prilika potencijal da pokažemo drukčiju viziju, da utječemo, da nadahnjujemo. 

Započeli smo svoju misiju s jasnim ciljem, da definiramo novi nivo poslovnog pozicioniranja i branda jer samo težnja ka “nedostižnom” čini stvarnu razliku, vodi nas u nove ere i ispisuje naša imena u povijest kao istinske lidere.

Stojimo ispred vas prepuni strasti i ambicije, spremni da oblikujemo novi svijet. Hoćete li nam se pridružiti?

misija

Postaviti temelje novoj vrsti poslovanja koja stavlja vrijeme kao ključni faktor u suradnji. Suradnja koja se zasniva na optimalnom korištenju potencijala koje klijenti posjeduju. Ponuditi tržištu sveobuhvatni set marketinških alata za podizanje nivoa poslovanja.

misija ae-01

vizija

Jedini ispravni put ekspanzije i napretka kompanije se temelji na kvalitetnim i motiviranim ljudima. Ne ustupamo pred izazovima i promjenama i ne štedimo vlastite resurse za dobrobit klijenata.

vizija ae-01