bokuun-01

Industry

Food and drinks manufacturer

Location

Split

Visit

bokun.hr

involvement

MARKETING-01
BRANDING-01
FOTOGRAFIJA-01
WEB DESIGN-01
branding porf-01
photo video porf-01
webdesign porf-01

Briga o sebi i svom tijelu je postao imperativ za zdrav i ispunjen život. Sve se više okrećemo konzumaciji organskih proizvoda provjerenog porijekla.

Upravo to nudi “Bokun” – obiteljska firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom vrhunskih namaza, sokova, nektara i sirupa bez dodanih bojila i aditiva.

Svježi, kvalitetni proizvodi i jasna misija bili su nam sjajan motiv kako bi im pružili priliku i tržišni prostor da pokažu svoj nevjerojatnu paletu proizvoda.

Dali smo im jasan i privlačan vizualni identitet, urednu web stranicu, vrhunsko korisničko iskustvo s velikom pažnjom i na najmanje detalje, poput osobnog fotografiranja i odabira svih fotografija, te dizajna etiketa.

Facebook i Instagram profili su sređeni i vođeni tako da se proširi publika i povećava prepoznatljivost Bokuna na društvenim mrežama.

Sve to u kombinaciji s pomnim istraživanjem tržišta i razumijevanjem potrošačkih potreba rezultiralo je definiranim i prepoznatljivim lokalnim brendom s uzbudljivom budućnošću i potencijalom da bude prepoznat kao unikatni proizvod s ovih područja.

bokun mock mobil-min
bokun mock mobil-min