heliios-01

Industry

Beach Bar

Location

Veli Budikovac, Vis

Visit

helios-bar.com

involvement

branding porf-01
photo video porf-01
webdesign porf-01

Lokacija ovog bara je utopijski Veli Budikovac, mali otok u blizini otoka Visa. Beach bar Helios je u sezoni glavni izvor dobre zabave na nenaseljenom otočiću. Uz bar se nalazi restoran Budikovac kojem je naglasak na dalmatinskim jelima lokalnog podrijetla i organskog uzgoja.

U sklopu ponude nude organizirane izlete na obližnje atrakcije, smještaj u obliku “glamuroznog kampiranja” odnosno “glampinga”, te transfere brodom na Budikovac iz Visa, Komiže, Splita, Hvar i Trogira.

Promjena prezentacije Beach bara Helios i moderniziranje izgleda smo započeli osmišljavanjem i dizajniranjem loga koji najbolje predstavlja klijenta. Između više ponuđenih dizajnova klijent se odlučio za konačni logo koji nas je inspirirao za daljnje poboljšanje brenda.

Web stranica je izrađena da prati notu odabranog dizajna tako da je direktna, jasna i puna korisnih informacija. Osmislili smo i proveli kampanje preko Facebooka, Instagrama i Google Ads.

Fotografiranje je provedeno u opuštenoj atmosferi kako bi što realnije prikazali život na sceničnom otoku. Naša suradnja se proteže izvan digitalnog svijeta, gdje smo dizajnirali i izradili cjenike, QR kodove i ostala grafička rješenja.

helios mobile-min
helios mobile-min

ALTER EGO MEDIUM d.o.o.
Ured: Hercegovačka 53A, 21 000 Split

Kontakt

Kliknite na ikonu i nazovite nas

Chat

Kliknite na ikonu i pošaljite nam poruku