miipa-01

Industry

Home edit consulting

Location

Trogir, Croatia

Visit

involvement

branding porf-01
photo video porf-01
webdesign porf-01

Home edit consulting d.o.o je tvrtka za vođenja građevinskih projekata te dizajna interijera od početne ideje do završne realizacije, a sve to pod zajedničkim brendom MIPA. Uključene usluge su dizajn interijera i eksterijera kako za stambene tako i za poslovne namjene, te projektiranje i vođenje građevinskih projekata.

Kreativni i profesionalni tim poput onog u MIPA-i, je ispunio naša očekivanja u pogledu uspješne suradnje. Dizajniranje novog vizualnog identiteta krenulo je od smišljanja loga za brend. Nakon odabira kućnih boja, krenuli smo u izradu web stranice koja će zadiviti svakog posjetitelja, ali što je važnije, pružit će mu jednostavnu navigaciju i pronalazak željenih informacija u najkraćem roku.

Istaknuti portfolio je od izuzetne važnosti da bi se klijent odlučio angažirati upravo Vas. Zato smo se potrudili da fotografije njihovih projekata predstavljaju njihov trud, kreativnost i inovaciju. Te finalno, dizajniranje memoranduma i vizitki se vodilo prema željama klijenta u tonu postavljenog vizualnog identiteta.  

mipa mobile-min
mipa mobile-min

ALTER EGO MEDIUM d.o.o.
Ured: Hercegovačka 53A, 21 000 Split

Kontakt

Kliknite na ikonu i nazovite nas

Chat

Kliknite na ikonu i pošaljite nam poruku